Списък с необходими вещи, оборудване и аксесоари за бебе и мама


Pregnant woman shopping

Всеки бъдещ родител, особено когато му е за пръв път се измъчва от въпроси като: Кога е ок да започна да пазарувам за малкия човек? Какво точно да купя? Не прекалявам ли с бройките? Скъпа или евтина количка? А какво ще е необходимо в болницата? Ами ако пропусна нещо супер важно?

Pregnant woman shopping for baby clothes

Като за начало ще ви кажем следното: Спокойно! Всеки минава през това и ако не се напрягате много и особено, ако нямате финансови затруднения, „бебешкото пазаруване” винаги е едно от най-приятните преживявания за бъдещата мама. Татковците не си падат много по висенето в магазини, затова изключенията да ни извиняват – на тях също може да им е интересно написаното по-долу :)

Нещата, от които реално ще има нужда бебето и тези, които имате желание да купите, често доста се разминават. Във вихъра на еуфорията бъдещите родители понякога попускат супер простички, но много важни неща, за сметка на десетки, които така и никога не влизат в употреба. Ето защо, създадохме най-изчерпателния и точен списък, който съдържа в себе си както необходимите неща, така и глезотии, които все пак се оказва – са нужни на някакъв етап.

Разбира се, списъкът има информативна цел, не е задължителен, но може да ви е много необходим, особено, ако сте малко по-педантични и искате всичко да е перфектно. За ваше улеснение сме го разделили на няколко основни части:

  • Дрехи и бельо
  • Хигиена
  • Аптечка
  • По-крупни покупки
  • За болницата –  за бебето / за мама

* Освен това CARRA винаги е насреща, за да помогне с готини идеи, както и със супер-сладки дизайнерски предложения за първите моменти с вашите мъници

Web

Приятно пазаруване!

Свалете списъка

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *