Първият Рожден Ден!


1stbirthday_header

Нека бъдем честни, приятели. Първият рожден ден на бебето е повече за семейството и приятелите и по-малко за почетния гост. Въпреки това, когато погледнеш към това важно събитие и събирането на всички близки и роднини по случай рождения ден на твоето съкровище, това си е един много специален ден. Бебетата са малки, но партитата, посветени на тях, изобщо не трябва да бъдат такива. Ние сме тук, за да Ви помогнем с идеи за ПЪРВИЯ рожден ден!

 

Момичешки партита

girls

 

Казват, че момиченцата са направени от захар, мед и всички сладки неща на тази планета, така че най-добрият начин да отпразнува първия си рожден ден, е като се заложи на сладки и украси с много воали. Покажете на всички, че е тя е вашата малка принцеса с красиви пастелни цветове, дантела и цветя, и изобилие от блясък.

 

Момчешки партита

boys

 

Вашето малко човече започва да става мобилно. Това означава, че ще се опита да пипне всичко, което се изпречи пред погледа му. Вероятно, той има любима играчка или любим герой, който можете да съживите специално за първия рожден ден. Без значение дали партито е на закрито или открито, не може да се отрече, че вашето мъниче е препълнено с енергия. Уловете неговата същност с ярки цветове, забавни групови игри и не забравяйте тортата!

 

Украшения

favors

 

Независимо от възрастта на вашите гости, няма човек който да не обича веселите и свежи украшения. Но когато планирате нещо толкова важно колкото първия рожден ден на вашето дете, това е последното нещо, за което мислите. За щастие, ние сме подготвили набор от украшения за тематичните партита. Можете да подходите хитро и да измислите нещо специално за вашите гости или може да купите вече готови комплекти. Ако имате повече време, бихте могли дори и да ги персонализирате, за да се уверите, че никой няма да забрави за това събитие.

 

Групови игри и занимания

games

Както знаете, основното събитие на всяко първо парти за рожден ден е когато почетният гост се опита да влезе целия в собствената си торта. Все пак не забравяйте да забавлявате гостите си в останалото време с някакви забавни групови игри. Възможностите са безкрайни – от такива, в които вашето малко съкровище може да участва, до такива, които изискват повече движение. Направете така, че вашите гости да побеждават.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *