Най-иновативните бебешки продукти за 2015


ABC_KIDS_EXPO_jpg

Ако си мислите, че магазините, които посещавате са пълни с вълнуващи продукти за бебета и деца, просто погледнете какво сме ви подготвили. Току-що се завърнахме от ABC Kids Expo в Лас Вегас и сме напълно осведомени за най-големите иновации при детските стоки.
ABC Kids Expo е най-голямото търговско изложение за детски и бебешки продукти в Северна Америка. Създадено е през 2003 г. и се провежда ежегодно. С близо 1000 изложители, на площ от почти един милион квадратни метра, ABC Kids Expo се нарежда на 47 място от 100-те най-големи търговски изложения в Северна Америка.
Ето и топ иновациите сред производителите на детски и бебешки стоки:

Автоматична сгъваема количка!
Наблюдаваме нов феномен: Всичко с натискането на един бутон.
4Moms изобретиха модела „Origami“, първата в света високотехнологична детска количка, която се сгъва и разгъва автоматично само с натискането на един. Origami разполага с LED светлини за всякакви условия на видимост. Бебешката количка е продукт от ново поколение, направен за съвременни родители с афинитет към модерните технологии.
С помощта на генератори в задните колела лесно и екологично зареждате количката по време на разходка. Всеки родител знае колко е неприятно да се окажеш на разходка без батерия на мобилния си телефон. Но с помоща на тази количка вече може да заредите телфона си – необходимо е само да закачите зарядно устройство към количката и вече може да зареждате батерията на телефона си. И това е само малка част от екстрите, които Origami ще Ви предложи.

pic1 pic2

Интелигентни решения за често срещани проблеми
Не можем да не се съгласим, че голяма част от бебешките продукти са сладки, но много от тях са направо гениални. На изложението видяхме продукти, измислени изцяло от родители, които са намерили прости решения за честите проблеми, с които се сблъскват.
Тази Mixie бутилка има отделение, в което се съхранява млякото на прах и когато дойде време за хранене, то освобождава сухото мляко направо във водата, разклаща се и хараната е готова. Момо пък са изобретили бебешки обувки, които имат индикатор, който показва, че бебето е готово за следващия размер.

 

pic3

 

Orbit с иновативния си модел Baby O2
Моделът Baby O2 е първата джогинг количка, компаниятаThe Orbit създава. Седалката на количката е така конструирана, че само с едно натискане но бутон се предвижва назад и надолу, за да се привърне в истинска количка за джогинг. Седалката може и д се постави в положение обърнато назад, така че децата да могат да се изправят пред своите родители.

pic4

 

Да възвърнем бързо формите си с Mama Strut’s Pelv-Ice
Възстановяването след раждане ще е много по-ефикасно с удобно с Mama Strut’s Pelv-Ice. Ефектът на тези къси панталони идва от вградените джобове за лед в тях, които държат ледените блокчета в близост до тялото. Предполага се, че с тази измишльотина мамите ще възвърнат по-бързо добрата си форма.

pic5

 

 

Изключително безопасен бейбифон Smart Nova от Belly Armor
Компанията Belly Armor представи модерният бейбифон Smart Nova. Той излчъва само два процента от радиацията, освобождавана при останалите бейбифон монитори. Разполага с двупосочна комуникация и има тридневен живота на батерията.

pic6

 

Загрейте водата за вашето бебе с Formula Pro Plus от Baby Brezza
Бебешката марка Brezza актуализира своята популярна Formula Pro с версия Pro Plus ($ 179). Новият модел дава възможност на родителите сами да определят температурата на водата – може да се загряват водата до 37 °C, стайна температура или по-топла.

pic7

 

Doona Car- столче за кола се преобразува в истинска количка
Doona са изобретили сточле за кола с вградени колела, които могат да с издърпат надолу и столчето да се преобразува на количка.

pic8

 

 

Fisher Price с нова кошара за игра
Fisher Price представя новата си кошара, която е както за игри през деня, така и за сладка дрямка. Горната част на кошарата е специално пригодена за сън. Същевременно кошарата е ултра лека и портативна.

pic9

 

Bugaboo Cameleon Diesel Collection

Най-вълнуващото за марката Bugaboo тази година е началото на три годишното й сътрудничество с бранда Diesel. Моделът количка Cameleon Diesel Collection (1299 $) е изцяло в милитъри стил, вдъхновен модните колекции на марката Diesel.

pic10

7 AM Enfant с ново чувалче за бебешко столче за кола Nido

Основана от френската дизайнерка Ребека Campora, 7 AM® Enfant предлага богат избор от разнообразни, градски и стилни бебешки аксесоари, които съчетават уникален дизайн, мода и удобство.

Вашият мъник ще се влюби в новото чувалче за столче за кола от 7 AM Enfant. То идеално приляга във всяко столче за кола, има отделения за коланите и ще държи топло малкото съкровище през цялата зима.

pic11

Новият шезлонг 4 в 1 на Fisher Price

На родителите вече няма да има се налага да стават, за да люшкат своите бебета. Новият шезлонг 4 в 1 на Fisher Price изпълнява всички функции посредством крачен педал. И това ако не е удобство.

 

pic12

Ubbi Tweat

Забавен вариант на класическата кутия за съхранение на лакомства – Tweat Ubbi ($ 9)

pic13

 

Britax с нова Click-Tight технология

Britax представи най-новата си Click-Tight технология, с която монтирането на столчето за кола върху седалката на автомобила става само за няколко секунди, а същевременно е изключитлно безопасна.

pic14

Самозалепващи се чаши PhillUp

Уморени ли сте от мръсните чаши, оставени във всяко ъгълче на вашия дом?

Ето, че този проблем има своето решение – PhillUp

PhillUp е обикновена, красива и изключително функционална детска чаша, която се залепя на хладилника. По този начин, вашите деца ще знаят точното място на своята любима чаша и ще се лишите от пезпорядъка вкъщи.

 

pic15

Водни очила Frogglez

След като дъщерята на собствениците на компанията се оплакала, че каишката на стандартните им очила й скубат косата, те не губили време и създали Frogglez. Каишката им е доста по-широка от стандартните и е направена от неопрен. Край на скубането.

pic16

One Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *